Friday, November 6, 2015

SET KENING TANPA CUKUR BY NURUL NABIHAN

ASALAMUALAIKUM......


hari ni saya nak promote satu barang makeup kepada uallls semua bagi nampak gojes gitu. muka pun boleh glowing2 kau mak jemah. lagi satu korang mesti kenal makeup artist NURUL NABIHAN kan kalau tak kenal mak tumbok muka kau nak. ehh asal plak lembut nie. kalau ualls tahu SET KENING TANPA BERCUKUR hah kita kalaunak makeup yang paling susah nie kening hokay. nak cukur tak boleh dalam islam merlarang kau hadow typo. melarang dalam islam. haram ye adik2 hakak2 cukur kening.


hah nie la nak habaq bagi tahu set kening tanpa bercukur. i pun pakai uallss ramai orang tegur kata i cukur kening. opsss sorry okay i guna set dari NURUL NABIHAN MAKEUP. yeah kalau ualls nak i ada jual. harga dia murah saja.





hokay nie adalah contoh dan cara nak guna hokay. kalau korang pakai kalah artis tu. kening tudia cantik terbentuk elok la.tak ada dah serabut bulu kening uallss. tak jeles ke tengok kening orang cantik?





nie adalah set yang terdapat SET A & COMBO SET. tapi bagi i baik ualls beli je COMBO SET senang ramai dah yang beli. ehh2 YUYU ZULAIKHA pun beli hokay set bulu kening nie. hihihi


hah ni ada testimoni dari kami.cantikkan kening dia. jeles i tengok uallss. kalau korang nak oder boleh la wasap saya yer. kalau ada apa2 pertanyaan boleh komen atau wasap saya.



whatapps 0125304874 @ 0194320566
harga tidak termasuk pos
pos semenanjung rm6
       sabah/srawak rm9

Wednesday, November 4, 2015

IM SORRY.

HOLLA!!!!


maaf buat masa sekarang nie tak sempat nak update blog atau blog walking. kepada yang follow saya bila masalah internet dah selesai. saya akan follow. korang boleh tinggalkan jejak korang ya. terima kasih. nak update post nie pun tunggu berjam lamanya. huhuhu  kenapa semua ini harus berlaku. huhuhu. bye 


have a nice day
muahhh