Saturday, January 23, 2016

"Segmen Pencarian Gambar Ucing" Berserta Gambar.

http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/01/segmen-pencarian-gambar-uk.html

Hi Gambar Muka Ucing Sudah Hilang.! Anda Ingin Jadi Dectective.? Jika " YA" Anda Cari Di Google Dengan Menaip "muka..................."  (Ayat Bertitik tu Anda Cari Sendiri.)

Segmen ini adalah segmen pencarian gambar di google,Para blogger yang dapat Gambar Tersebut hendak lah Save dan ikuti Syarat Mudah di bawah :

1) Follow Blog Uk Atau Google +
2) Buat Tajuk Post "Segmen Pencarian Gambar Ucing" Berserta Gambar.
3) Copy Semua Coding yang telah disediakan di Box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish.
4) Tinggalkan Url Post Dan Jawapan Anda ke Ruangan Komen ini.

Url Post Anda Akan Saya Senaraikan Untuk Penyertaan Blogwalking Nanti.Tamat Segmen 27-1-2016.


adakah ini awak ucing

Forever In My Heart






I miss your smile,
I miss your laugh,
I miss you,
and that happiness you always had.
But one day your smile had faded away,
I still remember how I felt that day,
Your warmth and comfort that was always near,
Your life and joy seamed to disappear.
You took your last breath,
To end your suffering,
If I said it hadn't affected me,
I'd just be bluffing.
If I could change everything,
You know I would,
I would change it for you, 
I know I should.
But what if the sadness I had infected everyone else?
What if like a disease it spread all about? 
Maybe I wouldn't do it,
It would just be greedy,
I'm sorry if I sound so desperate and needy,
You have to see this is hard for me to get through.
When every friend I had had was you.
You left me!
You forgot me!
Take me with you!
They say you're in a better place,
and someday I'll be there too.
I guess I'll wait for that someday,
I can't do this to someone else,
Put them through the pain,
That truly doesn't have any gain,
No matter what they say.
I want to scream,
I want to cry,
I have gotten to low points,
Where I just want to die.
But the sad tears are gone,
Now that the damage is done,
And all I can do is smile,
I can remember all of the fun,
The fun we had when it was just you and me.
I cry, but they're happy tears,
when I'm looking back on all of our memories.

Friendships





Friends will
Come and friends
Will go. 

The seasons
Change and it
Will show. 

I will age and so will
You. 

But our
Friendship stays
Strong and true.


Saturday, January 16, 2016

BIHAN GIRLY MAKEUP

Assalamualaikum.......

Holla mesti korang pernah dengar BIHANGIRLYMAKEUP ya set alat makeup yang super terkenal...  kalau korang pakai  mesti semua orang jeles. muka nampak feloles je macam retis nokkk. hahaha kalau tak glowing cari saya yer. saya pun pakai. saya jual benda yang saya pakai yer. memang berkesan.... pakai makeup nie parut boleh hilang.


nie testimoni saya sendiri yer. nampak tak parut tu hilang bila pakai. set nie dapat faundation & glowing spray.... bukan naktipu  memang ramai orang beli. bagi saya harga ni mampu milik dan apa salahnya kalau beli untuk pakai di muka benda yang mahal daripada benda yang murah mencepatkan kulit kita cepat rosak.


seriusly saya cadangkan set makeup nie. memang terbaikkkk!!!!!









dibawah ini saya sertakan testimoni untuk awak-awak semua






HARGA SET RM95 
TIDAK TERMASUK POS
POS RM6   
 SABAH & SARAWAK RM9
BOLEH WASAP DI 0125304874

SWEET 19

Assalamualaikummmmm

yeahhhh hari nie officially umur saya dah 19 tahunnn. wahhh dah tua. pejam celik pejam celik dah nak masuk 20 an dah nanti.  terima kasih kepada kawan- kawan yang buat suprise awal kepada saya. terharu gila. ingat seperti tahun tahun lain tak sambut bufday nie. tapi tahun nie kawan- kawan buat suprise.


nama tu agak kurang ajar. hahahaha prank orang jer. tak lupa jugak kepada keluarga saya yang selalu ada di sisi. yang penting cukuplah hanya ada keluarga dan kawan-kawan saya di sisi. tak sambut bufday pun takpa. janji ada disisi saya.





Friday, January 15, 2016

GAMBAR - PRA-PERKAHWINAN SHAHEIZY SAM & SYATILLA MELVIN

Bakal melangsungkan perkahwinan pada 8 Februari depan, Shaheizy Sam telah melakukan sesi fotografi pra-perkahwinannya bersama pasangannya Syatilla Melvin.  so sweettt!!!!











Sunday, January 10, 2016

" Segmen Blogwalking | Yaya Cendana "

 klik banner




                                                              klik sini untuk join 

projet baru

asalamualaikum

Holla Selamat Tahun Baru. walaupun dah lambat untuk beberapa hari. sejak masuk sem baru nie jadual padat macam menteri. hahahah memang jadual full sampai tak sempat nak tengok blog kesyangan hamba ini. huhuhu *moodsedih  tapi syukur alhamdulilah masih diberikan bernafas di atas muka bumi ini.

sebenarnya saya nak beritahu selain saya menjual set kening tanpa cukur tu kami di sini ada projek baru untuk final yang akan datang. walaupun tak berapa mendapat sambutan alhamdulilah dapat juga la untuk sikit dari tak ade kan? hahahah. kumpulan kami menjual tudung shawl online murah naw2 la nak habaq bagi nie. insyaAllah kalau tak ada benda yang jadi minggu depan saya update pasal shawl yang kami jual nie. tunggguuuuu

nie saya bagi semua untuk jamu mato dulu. nok tengok banyok design tungguuuuuu.  bye2