Saturday, August 20, 2016

BIHAN GORGEOUS EYESHADOW ( BGE )

asalamualaikum

hai holla holli cikibum.. mai sini kami nak habaq dekat hampa semua. NABIHAN MAKEUP ada keluarkan product terbaru. tapi kami baru sempat ja update blog. hehehehe. mesti hampa nak tau kan? selain set kening tanpa cukur dengan set makeup by bihan. hampa boleh la tengok post kami yang sebelum nie. hampa boleh ja tekan link di bawah kalau nak tengok. heheheh

1 bihan girly makeup
set kening tanpa cukur


okay product yang terbaru adalah jeng jeng jeng !!!!  BIHAN GIRLY MAKEUP GORGEOUS EYE SHADOW serius memang cantik menarik tertarik. kalau pakai memang menawan orang tengok. siapa tak beli memang rugi baq hang!!!



ada dua jenis warna eyesahdow ni satu soft coffee yang kedua dark coffee.  memang sesuai dengan semua jenis kulit. warna eyeshadow dia jugak sesuai digunakan untuk makeup siang dan malam. kira memang jimat kalau beli. senang nak guna dan tahan lama. itu yang penting.



nie adalah contoh eyeshadow yang dipakai sendiri oleh Bihan. memang cantik kan? serius saya pun grab satu buat koleksi heheheheh. geram tengok eyeshadow yang cute miut nie. hehehhehee



serius memang cun lah kalau siapa pakai eyeshadow nie. memang tak tipu. ramai dah yang dah grab eyeshadow nie. korang tunggu apa lagi. masih tak percaya dengan saya? kejap cek update testimoni nah.


tengok saya tak bohong nah. heheheheh sis dekat atas tu tak edit pon gambar dia.  tak jelas lagi? sabar kami ada lagi gambar. tunggu nah.


hah nampak natural ja kalau pakai eyeshadow nie. memang rugi lah kalau tak beli. pakai pulak degan set bihan girly makeup memang terbaiklah. cun ja.



HARGA SET RM79
 
TIDAK TERMASUK POS

POS RM6 
  
 SABAH & SARAWAK RM9

BOLEH WASAP DI 0125304874

Thursday, August 18, 2016

"Segmen Ucing Mencari Binatang"





http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/08/segmen-ucing-mencari-binatang.html
Apakah Binatang yang ada dalam video Ucing Frozen.

"tak ada tangan tapi ada kaki,
ada kaki tapi tak pandai berdiri,
makan minum di mulut itu pasti,
nama binatang cari lah sendiri."

Jawapan ada dalam video Ucing Frozen.Cari dan beri jawapan pada komen di bawah.Syarat Segmen Ucing Mencari Binatang adalah mudah:

1) Follow Blog Ucing dan Google+
2) Buat Tajuk Post "Segmen Ucing Mencari Binatang"
3) Copy Semua Coding yang telah disediakan di Box dan Paste ke dalam Ruangan Html dan Publish.
4) Tinggalkan Url Post Anda dan Jawapan Sekali di Bawah Komen ini.


Tag Rakan Anda



jawapan saya adalah kucing..

Friday, August 12, 2016

HOW TO KAYAK

assalamualikum

hai semua. Alhamdulilah hari ni ada masa sedikit nak update blog kesayangan hamba. *isk isk cried while update blog. hahahahah lawak je. okay disebabkan semua orang tahu saya masih lagi berlajar dalam bidang pelancongan di PTSS. okay siapa yang tak pernah berkayak? mesti adakan.

okay saya dengan kawan saya ada masuk pertandingan buat video educational tentang kayak.. pertangdingan ini lawan semua Politeknik Malaysia. jadi sambil korang support korang boleh jugak belajar pasal kayak. kalau korang cuba mesti nak main lagi kayak.

saya harap korang semua dapat support video kami dan tolong naikkan viewers dengan like kami nah. jasa anda amat kami perlukan. Ribuan Terima Kasih kami ucapkan.

korang boleh jugak cari dekat youtube. search " eMCC Ptss JPH kayaking " ataupun korang boleh ja tengok di blog saya nie. thanks awok semua