Followers

Sunday, June 26, 2016

Pencarian Bloglist Bulan Julai



Hai..Ni kali kedua Aina buat segmen untuk bloglist..Hope ramai yang join


klik banner untuk join

Syarat simple je.


1)Follow blog Aina

2)Buat entri bertajuk "Pencarian Bloglist Bulan Julai" 

3)Copy banner diatas dan backlink kan ke entry ni.

4)Tinggalkan link entry anda pada ruangan komen dibawah

5)pstt Jangan lupa klik2 iklan nuffnang yang ada kat blog Aina niem..

=TARIKH TAMAT:30/6/2016=

*10 PESERTA YANG BERTUAH AKAN DIMASUKKAN KE DALAM BLOGLIST AINA SELAMA SEBULAN

*PEMENANG AKAN DIPILIH MENGGUNAKAN RANDOM.ORG

Friday, June 10, 2016

BONIA BAGS FOR WOMEN TO OWN

Hai Assalamualaikum....




you don't know how to buy the bag? you want a quality bag during Hari Raya? Now I want to share with your Bonia Bags From ZALORA.




Bonia is a popular brand which offers stylish leather handbags for their customers based on the latest fashion trends. The brand designs exclusive yet trendy bags for women which are suitable to be to any occasion in style. For the ladies who are looking for the perfect bag to carry along anywhere and still appear amazing effortlessly. Check out the three Bonia bags that is a definite must-have for every fashionable woman out there to own. 


      1    Classic Black






Black has always been a versatile colour to match with anything you have on. Women can flaunt the black Bonia bags to work, formal events, parties, a date or an even a day out with your friends and never look out of style. Mix match it with any outfit you on and it definitely is a timeless fashion investment. Appear sophisticated carrying the black Bonia bag designs and step out with confidence.



.   
2. Trendy Stripes





For the individuals who prefer anout-going look, Bonia trendy stripe design handbags will be the perfect choice. It brings out the fun creative side of you which you can match with a plain outfit. The trendy stripes bag enhances your entire simple outfit and you can appear stylish everywhere you go. Choose from the various stripe bag designs available from Bonia fashion bag collection and pick out the ones which represents your personal taste.  

3    Bright Bolds






     Bright colours are known to transform a dull looking outfit into a better looking one. However, instead of wearing bold coloured outfits, the Bonia bold bright designs can absolutely boost your mood. Be the center of attention carrying the bright bags from Bonia women collection and show it off with the utmost level of confidence in front of others.

     Now you cant enjoy the moment with this bags. its so style and elegant. just klik the Bonia Bags or the picture to go to the zalora pages. thanks ya.


Thursday, June 9, 2016

Ramadhan

asalamualaikum

harap masih tak terlambat nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan. alhamdulilah masih lagi dapat menyambut ramadhan pada tahun ini. walaupun dah berpuasa  4 hari hehehehe. yahhh berat badan macam bertambah bukan turun. huhuhuhu. mak masak sedap kot

ramadhan tahun nie dapat berpuasa bersama keluarga tahun lepas sambut puasa dengan politeknik ja. heheheeh tahun nie sempat sebab masuk poli 16/6.  puasa tahun nie sederhana sahaja uallls. jimat duit sikit. membazir beli dekat bazzar. beli kuih je tahun nie. yang lain semua masak.


okay sampai sini saja boleh coret. tak ada idea dah. huhuhu sebab lama tak karang. okey selamat menyambut bulan ramadhan ya.



Tuesday, May 10, 2016

Alhamdulillah keputusan bagus

Assalamualaikum

Hey kau cubalaah jujur padaku. Hhehehee hati happy sebab tu boleh menyanyi. Alhamdulillah keputusan sem nie terbaik. Syukur sangat. Memang tak terkata la. Dalam hati nie nak menangis ketaw semua da.

Kiranya tak sia² la masuk hutan buat praktikal test hari tu. Bersekang mata study for final. Alhamdulillah rezeki Allah bagi kepada saya. Terharu

Cukuplah saya bagi tahu sem nie saya masih kekalkan pointer saya. InsyaAllah sem depan berusaha lagi sebab ada subjek killer. Memang koma la lepas nie study. Nak hadam segala teori cheq oiiiii. Jadi silalah siapkan diri anda dengan kuat fizikal dan mental. #mentalkoyak

Cukuplah saya coretkan di sini. Assalamualaikum. Yeayyyy nak mintak hadiah dekat my Ayah. Xoxoxo bye

P/s : sekarang saya suka ambik gambar bunga :)

Monday, May 9, 2016

Instagram ( Handphone review )

Assalamualaikum

Yayyyy I'm back. Hahahahha ketagih nak update blog kesayangan nie. Baru baru nie tak la baru sangat. Heheheheh korang selalu tengok orang jual handphone dekat instagram kan? Murah dan berbaloi. Tapi takut kena tipu? Ni mai cheq nak habaq yang trustseller punya.

Depa punya phone memang tiptop punya. Murah, quality baguihhh. Hampa nak phone apa? Huawie, iPhone, samsung,oppo macam² lah ada. Rambang mata cik oiiiii. Myset, original set semua ada.

Lagi satu harga hampa tak payah nak habaq la. Memang kaw punya murah. Tapi kalau hampa nak benda murah mesti la kena sabar. Sebab dia pre-order. Cheq pun beli order bulan 12 sampai tahun nie. Memang lama tapi berbaloi dengan harga yang murah. Handphone pon quality.

Meh cheq nak habaq depa punya instagram. Instagram depa nama GADGETMURAHHEQ cepat² la hampa p follow. Dep nak buka order untuk bulan 6 plak. Pi cepat la. Lekaih². Oppssss nie bukan iklan berbayaq nah. Nie cheq review sendiri nah. Cheq beli dari depa hokehhh.

AKAN DATANG

Assalamualaikum

Alhamdulillah setelah lama tak berblog nie rasa rindu pulak. Heeheheh sebenarnya bukan tak ada masa nak blog tapi ada masalah dengan laptop hamba. Alhamdulillah hari nie saya update dengan  handphone.

Hari-hari aku rindu dengan blog. InsyaAllah lepas nie akan ada banyak cerita dalam blog nie. Walaupun hambar. Hahahahah tapi agak-agak ada orang baca lagi tak blog hamba yang dah lama bersawang nie?

Lagi satu kita ada nak updated product review terbaru dari bihanmakeup. InsyaAllah tak lama lagi akan dilancarkan. Hehehehe memang terbaikk la set makeup bihan nie. Tunggu tau updated yang akan datang. Muahciked

Wednesday, March 9, 2016

RANDOM UPDATE ( SHORT UPDATE )



Assalamualaikum.lama tak update blog nie. dah bersawang rasanya. ade lagi ke orang yang baca blog kite nie. *muka comel* hahahaha.  maklumlah dengan dengan hujung sem dua nie banyak asignment yang lecture bagi sampai tak sempat nak update blog.huhuhu hari nie curi-curi update walhal  report tak siap lagi. study pun belum untuk test yang akan datang. tak boleh nak update panjang nak buat kerja dulu. bye.
doakan saya sem nie dapat anugerah dekan ya. Amimmm.....