Thursday, August 14, 2014

RAYA VS SPM

Asalamualaikum

selamat hari raya. harap tidak lambat untuk ucapkan. lepas raya cik pah busy memanjang sampai tak sempat nak update dan blog wallking. maaf kan teman kalau tak sempat nak follow blog saem2. cik pah ada trial SPM lebih kurang 2 minggu lagi. harap boleh buat dengan baik untuk trial ini. doakan cik pah ya.

lagi satu tidak lupo jugak cereta rayo tahun ini. raya tahun ini hanya sederhana saja. mak ore kato

"pah mu tokse belanjo bnyok2 tuk rayo mu tu nok exam taun nie."

sedih benar hati. huhu tahun nie baju tidak upah beli online je. tema tahun nie warno biru. tapi macey biasa gambar satu family xdo sebab ada masalah teknikal. huhuhu lupo letak pic dalam laptop hanyo ado gambar cik pah ja. raya tahun nie balik kampung macam biasa dekat Jitra kedah.
\

hanya biasa saje baju tahun nie. hahaha masa nie tengah selpiaq sorang-sorang. raya kedua cik pah pakai baju muslimah biasa ja. tahun nie memang kurang pi beraya rumah adik beradik. orang kata dah dekat nak SPM rasa gementaq tu koi dekat. ketaq lutut ceq oiii.





raya kedua. ketiga , keempat dan kelima. raya kelima habis modal dah. tak tau nak pakai baju apa. rembat tshirt sepahtu ja. hahaha. and the last picture.


I LOVE MY MUM & DAD

lama tak update sebab tu buat ayat merapu. lupa sudah nak karang ayat boom power. sampai sini saja cerita merapu saya. lepas nie nak cuci blog yang bersawang nie. lalalala bye3

2 comments:

  1. haha, sederhana sudah. lepas spm baru raya sakan dik..
    btw, godluck !

    ReplyDelete