Thursday, October 29, 2015

END OF SEMESTER ONE

asalamualaikum.....


bila dah nak habis final exam nie banyak perasaan yang ada, rasa sedih, rasa gembira pun ada. segala duka dan lara dihabiskan bersama kawan-kawan di sini sangat best walaupun ada pengalaman pahit dan manis. tapi itu adat resam berkawan.  di sini saya ngin mintak maaf kira ada kesilapan waktu kira bersama sebagai sahabat. terima kasih kerana menjadi kawan kepada saya. terima kasih kerana sudi kawan dengan saya walaupun saya nie jahat mulut puaka. saya seronok berada disamping kawan-kawan.


kepada mimi
 
   MIMI aku anggap hang macam kawan aku. selalu jaga aku di kala aku susah dan senang. aku mintak maaf kalau aku selalu kutuk hang. sedih pulak bila aku nak berpisah dengan hang. hang jiranmates aku paling havoc.tak ada hang bilik ni tak meriah. kadang-kadang aku jeles dengan sebab hang banyak kawan. hihihi tapi aku suka kawan dengan hang. hang boleh buat aku hilang stress. terima kasih juga sebab suka jadi pendengar masalah aku.


KEPADA ATHIRAH

      terima kasih sebab jaga aku. aku dah anggap hang macam keluarga aku. kaulah sahabat kaulah teman. aku mintak maaf kalau aku ada buat salah. halalkan makan minum aku. terima kasih sebab hang banyak tolong aku selama ini. terima kasih sangat2.


KEPADA SURAYA FARHANA BALQIS & SYIRA

mintak maafla  sebab aku dah tak larat nak tulis panjang2. gagagagagaga. aku  mintak maaf pada hampa sebab aku tahu aku nie bukannya baik sangat selalu buat masalah, mulut aku pun jahat. aku mintak maaf kalau aku terkata atau terkutuk hampa. kenang lah aku dalam doa hampa
A GOOD FRIENDS IS HARD TO FIND, HARD TO LOSE AND IMPOSSIBLE TO FOGET.

No comments:

Post a Comment