Thursday, November 21, 2013

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah







yeahh jom join segmen nie syarat dia senang jer

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe






8 comments:

  1. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  2. boleh je :) pm saya kat sini: https://www.facebook.com/sitihajar.rafie?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..dari segmen yang sama...

    http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. hi dari segmen yang sama :)

    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  5. hai...datang dari segmen yang sama....

    Regards,
    Follower #47

    ReplyDelete
  6. Salam dari segman yg sama :D

    http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. nice your blog . singgah la blog saya . dari segmen yang sama . follow saya balik .

    ReplyDelete
  8. Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete